Om oss

Våren 2008 tog vi steget och öppnade leksaksaffären Huset på landet. Namnet kommer av att vi bor i ett hus på landet. Allt började den där vinterkvällen när jag ammade vårt yngsta barn. Saknaden av leksaker med känsla, personlighet och originalitet ledde mig till att ta beslutet att våga öppna en leksaksaffär.

Våren 2010 öppnades vår webbshop och leksakerna fick då även sällskap av heminredning i lantlig stil. Jag hoppas att du som kund ska hitta de perfekta leksakerna eller inredningstingen att ge bort till någon, liten eller stor, eller varför inte till dig själv. 

Vi letar ständigt efter nya härliga leksaker som vill ska vara färgglada, roliga och pedagogiska men även att de ska kännas tidlösa och rejäla. Leksakerna ska helst vara tillverkade i förnyelsebara material och gärna till ett "glatt" pris.

Vi bor i en gammal skola och intresset för inredning, färg och form har funnits så länge jag kan minnas. Mitt hjärta klappar lite extra för den hemtrevliga och ombonade lantliga inredningen. Även här stävar vi efter att hitta inredning i förnyelsebara material.

Vi hoppas att du som kund ska känna dig välkommen till vårt hus på landet. Har du önskemål om nya produkter eller annat som kan göra oss bättre kontakta oss gärna. 

Varmt välkommen till Huset på landet 

Maria Zaar

 

Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt