ekologisk humletvål apelsin
ekologisk humletvål apelsin ekologisk humletvål apelsin ekologisk humletvål apelsin

ekologisk humletvål apelsin

120:-

Lägg till i varukorg:


En vårdande och härligt löddrande ekologisk tvål med mild doft av apelsin som har en given plats i badrummet, både som handtvål och duschtvål.

Tvålen är tillverkad i Sverige och består av olivolja, kokosolja samt kallpressad rapsolja och är doftsatt med eterisk olja. Tvålen är även berikad med humleolja för dess vårdande och antibakteriella egenskaper. Olivoljan är känd för sin mildhet, skyddande och återuppbyggnade egenskaper. Kokosoljan ger tvålen dess hårdhet och fluffiga lödder. Rapsolja används för dess hudvårdande egenskaper. I samband med att tvålen tillverkas bildas naturligt glycerin vilket ger tvålen fuktighetsbevarande egenskaper som hjälper huden att binda fukt.

Tvålen väger ca 100 g och är handgjord vilket gör att vikten kan variera något. Tvålen är förpackad i en pappersask.
Skötselråd: Låt din tvål torka upp mellan användningarna. Lägg tvålen på ett tvålfat, gärna med en bit loofahgurka mellan tvål och tvålfat, så kan du njuta av din tvål under lång tid.

Mått: cm.

INCI: olivolja (sodium oleum olivae)*, kokosolja (sodium cocos nucifera)*, rapsolja (sodiumbrassica napus), äkta eteriska oljor* och humleolja (humulus lupulus)*
*Ekologisk råvara


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt