Doftljus Svartpeppar & portvin
Doftljus Svartpeppar & portvin Doftljus Svartpeppar & portvin

Doftljus Svartpeppar & portvin

109:-

Lägg till i varukorg:


Ett ljus med en varm och kryddig doft av svarta vinbär, citrus, portvin och krossade pepparkorn med noter av liljekonvalj, hibiskus, fikonblom och jasmin.

Ljuset kryddiga dofter sprider en känsla av jul. Tänd ljuset och känn doften av glögg och hur hela rummet får en ombonad känsla som minner om en härlig juldag.

Doftljuset är tillverkat av miljövänlig rapsvax, en förnyelsebar produkt. Dofterna kommer från doftoljor av hög kvalitet som göra att endast små mängder behövs. Veken är av bomull. När ljuset tänds bildas en flytande yta i mitten och det är den som sprider doften. När man tänder ljuset kan det ta upp till en timma för ljuset att sprida sin doft fullt ut.

När ljuset har brunnit ut kan ljusglaset diskas och används som ljuslykta till värmeljus eller annat fint.

I början när ljuset är tänt kan det bildas en vaxkant på glasets vägg. Låt vaxet vara kvar, det kommer att smälta ner längre fram under senare eldningstillfällen då ljuset blir varmare ju längre ner lågan kommer.

Ljuset bör brinna ca 3 timmar åt gången för att ljuset ska brinna ner jämnt utan att det bildas en "tunnel" i ljusmassan. När ljuset brinner kan glaset blir varmt. Ställ därför inte ljuset på en ömtålig yta. När ljuset har släckts centrera veken innan vaxet har svalnat, för att erhålla en fin låga och bra förbränning. Eventuellt spill av vax tvättas bort med varmt vatten och tvål.

Mått: diameter 6 cm, höjd 7 cm. Brinntid ca 30 timmar


Kunder som köpt denna produkt köpte även...

Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt