Doftpinnar Lavendel, 100 ml

Doftpinnar Lavendel, 100 ml

249:-

Lägg till i varukorg:


Doftpinnar med doftsatta med eterisk lavendelolja får hemmet att lukta rent och behagligt. Lavendel sägs ha an avslappnande verkan vilket gör att dessa doftpinnar gärna ställs i rum där man önskar lugn och ro.

Doftpinnar sprider väldoft kontinuerligt och kräver inte någon brinnande låga för att sprida doften. Hitta din favoritdoft och ställ den fina glasflaskan med doftpinnarna i de rum där du önskar mötas av väldoft så som badrum, kök, hall m.m.

Doftpinnar är ett enkelt sätt att doftsätta ett rum med väldoft. Placera doftpinnarna i glasflaskan som är fylld med väldoftande olja. Antalet pinnar som placeras i flaskan styr hur mycket doft som avges till rummet. För att få ut så mycket så mycket väldoft som möjligt rekommenderas att vända doftpinnarna lite då och då. I mindre rum rekommenderas att välja mindre antal doftpinnar.

Den frostade glasflaskan innehåller ca 100 ml doftolja, som varar 2-6 månader beroende på hur många pinnar som ställs i doftoljan. Glasflaskan med doftoljan är förpackad tillsammans med 8 doftpinnar tillverkade i träfiber för bästa uppsugningsförmåga och spridning av väldoft. Doftoljan i glasflaskan består av en miljövänlig vegetabilisk bas gjord av förnyelsebara råvaror doftsatt med doftoljor av hög kvalitet.


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt