Såpa Honungsmelon
Såpa Honungsmelon Såpa Honungsmelon

Såpa Honungsmelon

94:-

Lägg till i varukorg:


Ekologisk kallpressad rapsoljesåpa med en mjuk och mild doft av honumgsmelon. Såpan är väldigt dryg och är ett miljövänligt rengöringsmedel som passar för all typ av rengöring i hemmet.

Såpan är bra till såpskurade trägolv. Den rengör, mättar och skyddar alla sorters trä, klinker och stengolv. Såpan kan även användas till ugnsrengöring, propplösning av avlopp, fläckborttagning på kläder samt till grovtvätt.

Använd såpan i köket, badrummet, till golven, fönstren, utemöblerna, biltvätt, penseltvätt, handtvätt av riktigt skitiga händer, fotbad för hårda hälar och torra fötter osv.

Dosering: Daglig rengöring 5 ml såpa till 5 dl vatten i en sprayflaska. Grovrengöring samt till skurgolv 0,5 dl såpa till 5 liter vatten. För riktigt svåra fläckar stryk på lite outspädd såpa och låt verka ett par minuter. Dosering vid normalt smutsiga golv rekommenderas 0,5 dl såpa till 10 liter vatten.

Innehåll: Ekologisk kallpressad förtvålad rapsolja, 0,2% eterisk olja och doftolja. Den är fri från konserveringsmedel och parabener. Såpan är miljövänlig och biologiskt nedbrytbar.

Storlek: 500 ml rapssåpa i plastflaska med skruvkork.


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt