Klosslåda bondgård
Klosslåda bondgård Klosslåda bondgård Klosslåda bondgård Klosslåda bondgård

Klosslåda bondgård

479:-

Lägg till i varukorg:


En färgglad och rolig klosslåda i trä i form av en ladugård som även fungerar som pussel. I bondgården bor både tama och vilda djur. I huset väggar och på tak finns det flera hål/fördjupningar formade efter de olika djuren. Barnets uppgift är att hitta rätt djur till rätt hål/fördjupning. För att djuren inte ska smita ut från bongården finns det på gaveln en grind som kan öppnas upp och ner. Utmed ena långsidan finns en stor öppning som gör det enkelt för barnet att nå de olika djuren som finns inne i huset.

När barnet inte känner för att pussla/sortera fungerar bondgården lika bra att leka med. Bondgården är enkel att ta med sig då det upptill på taket finns ett greppvänligt handtag. Längst ut på handtaget finns två pinnar som gör att tuppen och katten kan sitta där och spana.

Sorteringslåda är en leksak med flera funktioner som roar barnet samtidigt som det på ett lekfullt sätt lär barnet om färg, form och tränar finmotorik och koordination hand-öga.

Sorteringslådan rekommenderas till barn från 2 år och består av ett bondgårdhus med 10 olika djur. Allt tillverkat i trä.

Mått bondegården:21x19x20 cm
Mått förpackning: 22x22x20 cm


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt