Magnetpussel Kinoptik fordon
Magnetpussel Kinoptik fordon Magnetpussel Kinoptik fordon

Magnetpussel Kinoptik fordon

229:-

Lägg till i varukorg:


Ett roligt och kreativt pussel och byggsats med optiska illusioner. På den medföljande magnetiska plattan bygger barnet ihop egna fantasifulla fordon med hjälp av flera olika byggbitar. Förslag på några olika fordon finns i instruktionsboken.

När fordonen är färdigbyggt är det dags att ta fram det svartrandiga platsarket och lägga det över fordonen och dra det från en sida till den andra. Nu kommer man se att olika delar på figurerna rör sig. Det kan vara gripklor, larvfötter, kugghjul m.m. som rör sig. Det är nästan som magi, hur ögat med optiska illusioner fås att se att saker rör sig.

Detta är lika fascinerande för liten som stor och är ett pyssel som barnet kommer att ha roligt med under lång tid. Efter att har byggt sitt första fordon kommer barnet genast att vilja bygga många fler. Det är endast fantasin sin sätter gränserna för vilka häftiga "rörliga" fordon som kommer att dyka upp på byggplattan.

Förpackningen innehåller en byggplatta, 37 magnetiska byggbitar, två svartrandiga plastark samt en instruktionsbok med vägledning och tips på olika figurer.

Pyssel och byggsatsen Kinoptik fordon rekommenderas till barn 5-8 år.

Filmklipp som visar hur Kinoptik fungerar hittar du här https://www.youtube.com/watch?v=ObHOBhyQX-M

Mått på asken: 25x25 cm


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt