Spel hamsterlandet
Spel hamsterlandet Spel hamsterlandet Spel hamsterlandet

Spel hamsterlandet

179:-

Lägg till i varukorg:


Det är höst i hamsterlandet. Solen värmer fortfarande skog och mark. Hamstrarna springer runt lyckliga omkring i sina hålor men snart börjar de första löven att falla och vintern kommer fort. Det gäller nu för hamstrarna att fylla sina förråd med morötter, klöver och vete. Det gäller att få rätt gröda till rätt förråd. För att ta sig till de olika förråden använder hamstrarna hjulet, hissen, gondolen och linbanan. Hamstrarna måste jobba fort. Hinner de samla ihop all mat innan bladen på trädet fallit till marken och skapat en lövhög till igelkotten? Det är tärningen som styr hur långt varje hamster hinner på varje slag. Spelet avslutas när all mat är i rätt förråd eller när sista lövet på trädet har fallit.

Ett roligt och interaktivt spel som rekommenderas från 4-8 år för 2-4 spelare. Spelet kräver samarbete och snabbhet. Varje spelomgång tar ca 10-15 minuter.

Spelet innehåller en spelplan, 5 figuren (4 hamstrar och en igelkott), 12 matbilder (4 morötter, 4 klöverblad och 4 veteax) samt tydliga och enkla spelregler på engelska. Spelreglerna finns att läsa här.


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt