Stapeltorn kuber fordon
Stapeltorn kuber fordon Stapeltorn kuber fordon Stapeltorn kuber fordon Stapeltorn kuber fordon Stapeltorn kuber fordon Stapeltorn kuber fordon

Stapeltorn kuber fordon

189:-

Lägg till i varukorg:


Ett roligt och färgglatt stapeltorn med 10 kuber i olika storlekar. Varje kub har motiv på olika fordon, yrkesklädda personer och siffror. Med kubernas hjälp lär sig barnet på ett lekfullt sätt om talen 1-10 och storleksordning samtidigt som motoriken tränas när kuberna staplas på varandra, lägga i varandra eller ställs bredvid varandra. Det är lite som att pussla på höjden eller bredden.

Varje kub är dekorerad med 5 olika motiv, som alla hänger ihop med varandra. Här finns olika fordon som exempelvis brandbilar, grävmaskiner, polisbilar, traktorer, racerbilar och glassbilar samt personer klädda i typiska kläder som passar till respektive fordon, så som polis, brandman, grävmaskinist och racerförare. På en sida av varje kub finns en siffra och på en annan sida finns olika många fordon, alla kopplade till siffran. För varje kub som staplas på varandra ser man hur ett mönster växer fram utmed stapeltornets ena sida. Det är de olika fordonen som kör på en slingrande väg.

Kuberna är tillverkade av stabil och kraftig kartong och är en uppskattad present att ge bort som dopgåva.

Stapeltornet rekommenderas från 1 år.

Mått: staplad höjd 86 cm
Mått på största kuben 13,5x13,5 cm


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt