Sagopåse Prinsessan på ärten
Sagopåse Prinsessan på ärten Sagopåse Prinsessan på ärten

Sagopåse Prinsessan på ärten

195:-

Lägg till i varukorg:


Denna sagopåse låter barnet följa med in sagans värld där det en regnig kväll knackar på dörren till slottet där prinsen bor. Utanför dörren står en liten blöt flicka som påstår sig vara en prinsessa. Hon bjuds in och drottningen låter bädda en säng med massor av madrasser och dynor, ovanpå en liten ärta. Detta gör drottningen för att se om flickan verkligen är en prinsessa. Vad händer sedan.....?

Förutom att lära sig sagan om Prinsessan på ärten bjuds barnet in i en värld av fantasi och rollek där barnet på ett lekfullt sätt får lära sig om empati, utveckla sitt språk men även träna sin finmotorik.

Sagan tar sin början i den ljusrosa tygpåsen med dragsko där prinsen, drottningen, prinsessan, en ärta och fem stycken täcken finns. Med hjälp av påsen som kuliss kan sedan sagan börja. Det var en gång...

Sagopåsen har två kulisser, en på vardera sida om påsen. Den ena kulissen slottets dörr och den andra är en sängen med massor av täcken och dynor. Här finns även en liten öppning för att stoppa in ärtan.

Sagopåsen rekommenderas från 18 månader och innehåller totalt 10 delar.

Produkten är tillverkad av 35% bomull och 65% och kan tvättas i 40 graders handtvätt.

Mått på påsen är 17x19 cm.


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt