Stapeltorn kuber rapunzel
Stapeltorn kuber rapunzel Stapeltorn kuber rapunzel Stapeltorn kuber rapunzel Stapeltorn kuber rapunzel Stapeltorn kuber rapunzel Stapeltorn kuber rapunzel Stapeltorn kuber rapunzel Stapeltorn kuber rapunzel

Stapeltorn kuber rapunzel

189:-

Lägg till i varukorg:


Ett roligt och färgglatt stapeltorn med 10 kuber i olika storlekar. Varje kub har motiv på olika blommor, djur och siffror. Med kubernas hjälp lär sig barnet på ett lekfullt sätt om talen 1-10 och storleksordning samtidigt som motoriken tränas när kuberna staplas på varandra, lägga i varandra eller ställs bredvid varandra. Det är lite som att pussla på höjden eller bredden.

Varje kub är dekorerad med 5 olika motiv, som alla hänger ihop med varandra. Här finns blommor i vackra färger, glada djur som tupp, häst, kanin, mus, snigel, groda m.fl. För varje kub som staplas på varandra växer två olika mönster fram utmed två av stapeltornets sidor. Det är ett sagomotiv där Rapunzel kammar sitt långa hår samt ett motiv där djuren klättrar upp för tornet där Rapunzel hålls instängd. På en sida av varje kub finns en siffra som stämmer överens med antalet blommor på kuben.

Kuberna är tillverkade av stabil och kraftig kartong och är en uppskattad present att ge bort som dopgåva.
Stapeltornet rekommenderas från 1 år.

Mått: staplad höjd 86 cm
Mått på största kuben 13,5x13,5 cm
 


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt