Mjukdjur kanin Augustin

Mjukdjur kanin Augustin

199:-

Lägg till i varukorg:


Kaninen Augustin är en mjuk vän som gillar att leka och busa. Augustin har ett stort intresse för skogen. Tillsammans med sina kompisar Skogens skyddsänglar vaktar och skyddar han skogen.

Augustin är en mysig kompis som gärna finns nära till hands. Kaninen har en stor personlighet och en egen personlig stil med olikfärgade ben, ett blommigt och ett rött. Halsen är även den röd. Nosen och insidan av öronen är i ett blommigt bomullstyg. Armarna är sydda i ett vinrött mjukt tyg. Längst ut på tassarna finns mjuka klor av filt och i munnen finns en kanintand i filt. Kroppen, fötterna, svanen, baksidan av huvudet och framsidan av de långa öronen är sydda i ett silkesmjuk lurvigt grått tyg. Ansiktet är sytt i ett gråbeigt mjukt tyg. 

Armar, ben och rumpa har stoppats med vadd och granulat, vilket ger tyngd till dessa kroppsdelar och gör att musen kan sitta stadigt eller hänga på en gren och bara ta det lugnt.

Gosedjuret kaninen Augustin rekommenderas från 0 år och kan tvättas i tvättmaskin i 30 grader, utan sköljmedel, centrifugering och torktumling.

Mått: längd 33 cm


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt