Sjörövarskepp
Sjörövarskepp Sjörövarskepp

Sjörövarskepp

359:-

Lägg till i varukorg:


Här kommer ett sjörövarskepp med hissad sjörövarflagga från Oskar & Ellen. Piratskeppet styrs av en kapten och till sin hjälp har han två pirater. De har hittat en gammal skattkarta och är nu ute på skattjakt. Med kartan i handen hoppas de snart vara framme till ön där skatten ska finnas nergrävd. Men det gäller att se upp för hajarna i havet och andra pirater som kan tänkas leta efter samma skatt.

Men kaptenen och hans pirater är välutrustade. Med på båten finns en kanon, en "trä"planka som kan sättas fast och användas till busar inte gör som de är tillsagda. Utmed skeppets sida finns en lucka som kan öppnas för att kunna fylla skeppet med förnödenheter m.m. Precis som på ett riktigt skepp har detta en utkikskorg upp i masten där besättningen kan ha koll på andra skepp som kan finnas i närheten. Kaptenen är väldigt lik Kapten Krok med sitt svarta långa hår. 

Välkommen att följa med på ett piratäventyr! Skepp Ohoj!

Sjörövarskeppet innehåller: en kapten, två pirater, haj, skattkarta och en planka som sätts fast på skeppet med hjälp av kardborre samt en kanon som är rörlig. Totalt 9 delar. Alla delar är tillverkade i tyg. Produkten kan tvättas i 40 graders handtvätt och rekommenderas från 3 år

Mått: Skeppet är ca 37 cm långt och 37 cm högt (mätt från köl upp till masttoppen)


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt