Allrengöringsmedel Citrus och bergamott
Allrengöringsmedel Citrus och bergamott Allrengöringsmedel Citrus och bergamott

Allrengöringsmedel Citrus och bergamott

145:-

Lägg till i varukorg:


Ett ekologiskt allrengöringsmedel med doft av citrus och bergamott som rengör hemmet helt naturligt, utan några giftiga kemikalier. Rengöringsmedlet är effektivt och är ett bra rengöringsmedel för naturmaterial så som trä, marmor, granit, sten men fungerar även på rostfria ytor, kakel, plast och glas. Då rengöringsmedlet är helt giftfritt kan det även användas det bra att användas på diskbänkar, rengöring inuti mikrovågsugnen samt till skärbrädor, dvs till ytor som kommer i kontakt med mat.

Allrengöringsmedlets innehåll är växtbaserat och doftsatt med eteriska oljor. Rengöringsmedlet är lätt att använda då det kommer i en praktisk plastflaska med spraymunstycke. Spraya på önskad yta som ska rengöras. Torka sedan av med ren trasa. Rent och enkelt! De eteriska oljorna används dels för att de är antiseptiska samt för att de doftar gott.

Storlek: 500 ml

Innehåll/INCI; Distilled water (Destillerat vatten),Sunflower seed acid* (förtvålad solrosolja)  citrus medica limonum peel oil (eterisk olja från citron)*, citrus aurantifolia peel oil distilled (eterisk olja från lime)*, citrus paradisi m. peel oil (eterisk olja från grapefrukt)*, sodium chloride (mineralsalt)*. * ekologiskt odlade ingredienser. 
 


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt