Koncentrerad såpa solros
Koncentrerad såpa solros Koncentrerad såpa solros Koncentrerad såpa solros Koncentrerad såpa solros

Koncentrerad såpa solros

145:-

Lägg till i varukorg:


En ekologisk koncentrerad såpa tillverkad på solrosolja som rengör hemmet helt naturligt, utan några giftiga kemikalier. Såpan är trögflytande och doftar naturligt gott, så som det gjorde förr och den kan användas till rengöring av många olika slag. 

Då den löser fett effektivt passar den utmärkt som ugnsrengöring. Såpan både behandlar och återfuktar träytor på ett naturligt skonsamt sätt så bänkskivor och trägolv rengörs gärna med såpa. Då såpan har en trögflytande konsistens passar den bra till rengöring av lodräta ytor, så om kaklade väggar i badrum och kök.
Såpan är en neutral produkt utan färg och syra vilken gör att den även passar till rengöring av skivor/ytor av sten och marmor. 

Dosering: För daglig rengöring blanda 1-3 msk såpa med 10 liter varmt vatten till. Blanda tills såpan löst sig helt i vattnet. Till golvrengöring med mopp rekommenderas flytande såpa då denna löser sig i vatten omedelbart.

För rengöring av ytor och ugn läggs koncentrerade såpa på en svamp eller borste, med lite ljummet vatten. Arbeta sedan in såpan och låt dem verka några minuter innan den sedan skölj/torkas av med ren svamp eller trasa. 

Innehåll/INCI: Distilled water (Destillerat vatten), sunflower seed acid (förtvålad solrosolja)*,
sodium chloride (mineralsalt)*.  * ekologiskt odlade ingredienser. 

Storlek: 500 ml koncentrerad såpa i plastburk med skruvlock.


Fri frakt över 200:-

Leverans inom 1-3 dagar

Trygga betalsätt